Have to press & hold [+] and [-] each time after power cycle

Post Reply
Loenie
Posts: 5
Joined: Sun Dec 30, 2018 8:21 pm

Have to press & hold [+] and [-] each time after power cycle

Post by Loenie »

Few weeks ago I received and assembled the kit, which came pre-loaded with firmware 113-13810-100 and worked as expected.
I then updated to firmware 113-13810-110 and since then I have to press and hold [+] and [-] for a few seconds after each power cycle in order to get it to work. The unit boots and runs fine, but does not process any input signal; it behaves like it is set to GND-coupling or so.
jye1
Posts: 1227
Joined: Wed Feb 20, 2013 4:58 pm

Re: Have to press & hold [+] and [-] each time after power c

Post by jye1 »

Can you post photos showing the issue please?
Loenie
Posts: 5
Joined: Sun Dec 30, 2018 8:21 pm

Re: Have to press & hold [+] and [-] each time after power c

Post by Loenie »

Hi,

See https://youtu.be/lHrNWvwiXlI for a self-explaining vid.
This behaviour is regardless of the setting of any of the slide switches or the type of input signal.

Thanks for your time!
Loenie
Posts: 5
Joined: Sun Dec 30, 2018 8:21 pm

Re: Have to press & hold [+] and [-] each time after power c

Post by Loenie »

Hi,
Have you got any update on this issue pls?
Thx.
jye1
Posts: 1227
Joined: Wed Feb 20, 2013 4:58 pm

Re: Have to press & hold [+] and [-] each time after power c

Post by jye1 »

Sorry no update. There might be something related to the chip. Have you tried roll back to version -100 and see if the problem is still there?
Loenie
Posts: 5
Joined: Sun Dec 30, 2018 8:21 pm

Re: Have to press & hold [+] and [-] each time after power c

Post by Loenie »

I couldn't try, because I don't have a copy of version -100 and I can't find it on your website ...
jye1
Posts: 1227
Joined: Wed Feb 20, 2013 4:58 pm

Re: Have to press & hold [+] and [-] each time after power c

Post by jye1 »

Please see it here
113-13810-100.zip
(44.79 KiB) Downloaded 911 times
Loenie
Posts: 5
Joined: Sun Dec 30, 2018 8:21 pm

Re: Have to press & hold [+] and [-] each time after power c

Post by Loenie »

Hi,
Rolled back to version -100 and now it works again properly!
Also no more on-screen flashing jyetech add :D
Thx
smokok
Posts: 5
Joined: Fri Jan 25, 2019 6:07 pm

Re: Have to press & hold [+] and [-] each time after power c

Post by smokok »

Я решил эту проблему по другому без перепрошивки. Перейти в режим "Int" и удержать более секунды кнопку "ОК" и пройти тест. Важно!!! Щуп должен быть подключён к тест контакту!
Post Reply